[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aktivni odmor za zahtjevne

 

Doživite zabavu, adrenalin, pustolovinu, sport i rekreaciju na jedinstvenim lokacijama i pretvorite svoj odmor u aktivno uživanje u svemu što volite.

 

Vožnja biciklom

Saznajte zašto zadnjih godina broj biciklista na našim rutama ubrzano raste te zašto je biciklizam na Makarskoj rivijeri postao toliko popularan.
Odaberite jednu od zanimljivih ruta na biciklističkim stazama Podbiokovlja od Brela do Gradca (ukupne dužine 250 km). Istražite na 2 kotača ceste i šumske putove koji će vas odvesti do turističkih mjesta na obali – Brela, Makarske, Baške Vode, Tučepa, Podgore, Drvenika i Gradca ili uspeti do vrhova planine Biokovo.

 

Ronjenje

Provjerite najljepše lokacije za ronjenje u Hrvatskoj i uvjerite se i sami u ljepote koje nudi podmorje u Podgori.
Upišite se u školu ronjenja i ronite danju ili noću jadranskim podmorjem na dubini od 20 do 40 m. Noću zaronite do lokacije Mediteran i Korito, a danju promatrajte zidove (Osejava), potonuli ribarski brod (Garma), ostatke potonule antičke luke (Žuč-Kamen), podvodne izvore i špilje (Klokun), potopljenu olupinu (Komojača) ili ostatke antičkih amfora (Hvar-Bristava).

 

Ribolov

Krenite iz Podgore koćaricom u lov na srdelu ili na udičarenje u skupinama od 3 do 4 osobe. Za one koji se vole suočiti licem u lice s lovinom, organizirat ćemo podvodni ribolov.

 

Zabava na vodi

Dok ste na moru iskušajte vlastitu snagu i trikove koje zahtijevaju neki od vodenih sportova. Vozite se na banani ili jet skiju, uskočite u tubu ili se zakačite za nasmiješeni padobran i vinite u visine na parasailingu.

 

Osim toga iskušajte još i gorsko planinarenje, sportsko penjanje na stijenama Biokova, trekking, paragliding, rafting na rijeci Cetini, speleo avanture, bungee jumping, paintball, adrenalinski park, zip-line i brojne druge aktivnosti.

 

Za informacije i rezervacije upitajte djelatnike našeg Hospitality Deska u hotelu Medora Auri.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]